Post by hancousentuhaw on Mar 5, 2022 12:00:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle League:Idle Adventure RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle League:Idle Adventure RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više kristala ▞▞▞
▞▞▞ Idle League:Idle Adventure RPG 2022 version ▞▞▞
Stvarno nevjerojatna igra nastavite raditi na tome
Zabavna igra s pristojnom pričom i poštenim gacha sustavom
Zaštićuje autorska prava likova, pa čak i sposobnosti, a ja jedva mogu igrati prije kašnjenja
Klasična kartaška igra s lijepom grafikom i pristojnim igranjem.
2 dana bez prijave jer problem s prijavom uvijek se ponovno povezuje s mrežom čak i ako imam dobru vezu, popravite ovaj problem, hvala..
Seven Knights 2 Igranje vlog oxk
Rekao bih da su sve igre s kartama slične. Ali ovaj je barem pristojan. Ako vam se sviđa ovaj žanr, ja ću uživati.
Igra je jednostavna, ali zabavna. Razina grafike je dovoljno detaljna da bude zanimljiva i doprinosi užitku u igri. Razlog zašto mu nisam dao 5 je zastarjeli energetski sustav koji vas tjera da čekate da igrate ili trošite dragulje koje bi bolje iskoristili za poboljšanje vaših heroja.Uživanje u dobrom provodu s prijateljima izvrstan je način da se dobro provedete.
Probni izazov prisluškivan? Ne govori koji se heroji izbijaju. Prestao igrati jer ne mogu pobijediti.
Igra još nije pokrenuta.
Dobra besplatna igra. Iako postoje kitolovci kojima je stalo, ova igra je zabavna i izaziva ovisnost, a većina stvari se može samljeti
Idle League:Idle Adventure RPG Rol ijro etiladigan yvl
Idle League:Idle Adventure RPG भूमिका निभाना vckv
Tri zvjezdice za sada se čini da postoji greška jer uopće ne vidim servere za pridruživanje
Kada sam slučajno izbrisao igru svi moji heroji su nestali i pozornice
Sijati je lijepo, ali zaostaje u sječi
Vraćao sam se da uredim svoju recenziju, a moja prva recenzija je iz nekog razloga izbrisana. Riječ je o tome što biste očekivali od gatcha auto borca. Glasovna gluma nije baš dobra, djevojka s tutoriala zvuči kao da je čitala svoje retke bez ikakvog izraza. Igra se čini kao da ide usporeno, ne zaostaje u tradicionalnom smislu. Umjetnički stil je lijep, ali nema ničeg jako privlačnog u igri.
Idle League:Idle Adventure RPG Rol Oyunu upa
Možete nadograditi svoje likove u svom prilagođenom timu sa svim vrstama opreme.
Jako volim ovu igru. Slatki heroji & Sjajne vještine. Tako sam uzbuđen zbog sljedećih Heroes & buduća ažuriranja. I molim spajanje poslužitelja u redu. Samo tako nastavi hvala.
Zabavno je, sviđa mi se to stavio stvarno me ljuti svake 3 minute ili tako igra se ruši stvarno me ljuti 💢💢💢💢 molim te popravi ili da zvijezda više neće biti tu i bit će 1 zvjezdica, shvatio sam .
Devs koji stvarno trebate popraviti rušenje
Idle League:Idle Adventure RPG भूमिका निभाना koyi
Ne znam zašto drugi pišu nešto drugačije, ali ovo je 100% p2w igra s puno mikro ili ogromnih transakcija posvuda. Igrati bez trošenja novca je dosadna glupost. KLONI SE!
Igra bi vjerojatno bila 5 zvjezdica, ali konstantno mini zaostajanje (bez obzira na to koliko je dobra vaša veza) uzrokuje da jedna od mojih dopuna bude u stanju čekanja tjedan dana. Bio je to paket od 50 dolara i nikad ga nisam dobio. Odmah sam poslao poruku igri na Facebook. Vrlo brzo su odgovorili, ali u skoro mjesec dana do sada nisam dobio nikakvu naknadu. Dao sam dokaze koji su tražili, ali mi je samo rečeno da strpljivo čekam. Čak sam objasnio da ne želim povrat novca, već paket od 50 dolara. 0/5 ⭐
O moj Bože, re: ljudi s recenzijom od 1 zvjezdice. Hoćeš li odrasti. Igra je objavljena za vas da preuzmete napredno kako se njihov poslužitelj neće zaglaviti dok svi preuzimaju u isto vrijeme. Što nije u redu sa vama svima? Dajte još jedan dan i provjerite. Bit ćete sretni. Vidimo se onda.
Ništa posebno
Igranje i ostalo je u redu, ali možete li učiniti da se tipka za povratak na telefonu zapravo vrati u aplikaciju i ne izađe u potpunosti iz igre? Ne pomaže da se igrica učita dosta vremena.
Pa, ne znam ima li još netko ovaj problem, ali kad odaberem da pokrenem igru, piše povezivanje s mrežom, ali zapravo ne prolazi, samo ga drži tamo sada znam da je moja veza dobra i da nemam problema s bilo kojom drugom igrom osim ove pa ne znam što je
Neće se učitati nakon uvodnog zaslona. Ne brišem, želio bih isprobati igru.
Pokušava biti AFK Arena, ne uspijeva postići iste visoke tonove. Ruši, zaostaje, tamo gdje nema konkurent. U tutorijalu je potrebno čak i drski udarac AFK-u, izravno ga nazivati imenom, a davati besplatnih 10 heroja. Heroji u ovoj igri također imaju mnogo više od kvalitete i to se vidi. Mnogi heroji su zamjene paleta, punilo s malim naporom. Igranje se temelji na potezima i dosadno. Dobar umjetnički stil i proizvodna vrijednost za vizuale jedine su prave spasonosne milosti, ali to nije dovoljno kada postoje bolje igre.
RJEŠITE PROBLEME RUŠIVANJA. Osim toga, igra je sasvim u redu i ima dosta stvari za ubijanje vremena, samo se treba prestati rušiti svaki put kada je koristim. Postaje prilično frustrirajuće.
Sjajna igra super igra! Zabavno je i zanimljivo! Ali dajem samo četiri zvjezdice... Stalno se ruši i to s vremenom postaje neugodno ako razumijete! Doviđenja zasad!
Bug keep crash...izbavi me iz igre...jako zaostaje
ne mogu više otvoriti
Molimo da date kod za otkup s 5 zvjezdica.
izgubio sam svoj fb vezani acc. kad sam ponovno otvorio aplikaciju, moj račun nije ni na jednom poslužitelju i morao sam početi ispočetka. molim popravi